вул. Гарматна 5
Продаж металопрокату по всій Україні
Телефонуйте нам: +38 (067) 626 49 19
+38 (044) 390 13 53
Режим роботи: Пн - Пт: 8:00 - 17:00 Сб:  8:00 - 16:00
Київ
xВаше місто Київ?
Так Інше місто
вул. Гарматна 5
Generic filters
Exact matches only
Металобаза Новини Призначення оцинкованого дротуПризначення оцинкованого дроту

Призначення оцинкованого дроту

Оцинкований дріт є дуже затребуваним виробом, тому безліч виробників пропонує величезну кількість видів даної продукції. Кожен вид застосовується для різних цілей, що робить виріб незамінним у всьому.

 

Види оцинкованого дроту

Більша кількість таких виробів проводиться перетином від двох до восьми міліметрів, також дріт має різні типи форми перетину:

  • круглий;
  • овальний;
  • квадратний;
  • трапецієподібний;
  • шестикутний.

Сфера застосування дроту безпосередньо залежить від її товщини. Наприклад, дріт діаметром від трьох до чотирьох міліметрів використовується для заземлення, а шести міліметровий – застосовується для виготовлення армуючої сітки, армувати фундамент можна з восьми міліметрової дроту.

 

Особливості виробництва

Оцинкований дріт отримують внаслідок гарячої прокатки сталі, без наявності захисного покриття виріб схильний до утворення корозії, тому матеріал оцинковують. Існує два способи цинкування дроту:

  • Гальванічне покриття. Для даного методу застосовується електричний струм.
  • Гарячий метод. Дріт занурюється в розплавлений цинк. Такий виріб буде коштувати дорожче, так як матеріал витрачається з більшою силою. У той же час цей спосіб є більш надійним і зносостійким.

Оцинкований дріт має величезну кількість переваг, що пов’язано з її відмінними характеристиками і різноманітністю сфери застосування. Виріб стійкий до будь-яких погодних умов, захисний шар цинку не піддається корозії, що значно подовжує термін експлуатації дроту. Зовнішній вигляд даного виробу виглядає більш естетично, ніж дрот без покриття.

Здійснюючи покупку оцинкованого дроту, потрібно просити у продавців надати документи. Варто переконатися, що металлобаза надає сертифіковану продукцію, яка також відповідає нормам. Якісну продукцію за порівняно низькими цінами можна придбати на металобазі КТ-Сталь.

Якість виробів можна визначити і візуально. Необхідно спробувати зігнути дріт і простежити, наскільки помітний слід від згину, якщо його добре видно, то такий дріт купувати не варто.

 

Призначення і застосування

Оцинкований дріт досить поширена в багатьох сферах діяльності. Його використовують для виготовлення сіток, тросів, різних пружин, електродів і як електропроводу. Є відмінним декором, застосовується у виготовленні елементів меблів, побутової техніки та решіток. Дротом меншого діаметру можна в’язати, це є невід’ємною частиною монолітного будівництва. Також за допомогою даного виробу можна вирішувати безліч питань в господарстві і побуті. Матеріал широко поширений в даних сферах діяльності:

  • будівництво;
  • промисловість;
  • сільське господарство;
  • фермерство;
  • садівництво.

З оцинкованого дроту часто виробляють цвяхи, а також ним можна замінити різні побутові конструкції, наприклад, вішалку для одягу або ручку на відрі. Дріт можна використовувати як заземлення.

Дріт поширений на ринку, володіє високими якісними характеристиками, а також має підвищений термін служби, що пов’язано з наявністю шару цинку. Спирайтеся на рекомендації даної статті при виборі оцинкованого дроту для певних потреб, перевіряйте документи продавців і візуально якість виробу. Не переплачуйте за неякісну продукцію, купуйте на металобазах з хорошою репутацією.


Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам:

Зкачайте повний прайс з цiнами на
28 марта 2024 11:12






    Завжди найнижча цiна