вул. Гарматна 5
Продаж металопрокату по всій Україні
Телефонуйте нам: +38 (067) 626 49 19
+38 (044) 390 13 53
Режим роботи: Пн - Пт: 8:00 - 17:00 Сб:  8:00 - 16:00
Київ
xВаше місто Київ?
Так Інше місто
вул. Гарматна 5
Generic filters
Exact matches only
Металобаза Новини Що краще для даху металочерепиця або профнастил? Плюси і мінуси.Що краще для даху металочерепиця або профнастил? Плюси і мінуси.

Що краще для даху металочерепиця або профнастил? Плюси і мінуси.

При проектуванні даху необхідно враховувати безліч різних варіантів. Наприклад, ви повинні подумати про стиль, водовідведення, ізоляцію, вагу і її довговічність. Черепиця як і раніше є самим популярним варіантом покрівлі. Однак сталеві профільовані листи стали дуже хорошою альтернативою.

 

Люди вважають за краще використовувати профлисти з багатьох причин:

  • тривалість експлуатації;
  • вони добре переносять різні погодні умови за рахунок захисного покриття;
  • простота в обслуговуванні;
  • невелика вага дозволяє заощадити на кількості бетону, необхідного для фундаменту;
  • велика палітра доступних кольорових рішень;
  • можливість вторинного використання;
  • ефективна теплоізоляція.

 

Є багато матеріалів на вибір, але найпопулярнішими залишаються металочерепиця та профнастил. Вони мають ряд особливостей, які впливають на ціну і вибір покупців. Замовити краще з них можна у KT-Сталь. Вони мають широкий вибір високоякісної продукції з захисними покриттями, придатними для різних типів покрівлі.

Їх мета – пропонувати кращі товари за відмінною ціною, щоб клієнти могли купувати їх з упевненістю. Якщо у вас є питання по профнастилу або металочерепиці, зв’яжіться з нами. Консультанти завжди раді допомогти вам вибрати відповідну дах.

 

крыша из профлиста

 

Різниця між металочерепицею і профнастилом

 

Металочерепиця виготовляється з пресованого листового металу і виглядає як більш традиційна керамічна або бетонна плитка. Доступна металочерепиця та в гібридному стилі. Вона складається з листів, спресованих так, щоб вони виглядали як смуги плитки. В результаті виходить дах, який легко укладати, як вироби з листової сталі, при цьому створюючи вигляд черепиці.

Її переваги полягають в тому, що вона легка, більш міцна, ніж кладочна плитка і її легше замінити, ніж профнастил, в разі пошкодження. Одна велика плитка може замінити кілька бетонних або керамічних плиток, що прискорює установку. Різноманітність колірних рішень і фактур дозволяють підібрати ідеальний дизайн.

Захисні покриття на ній товщі, ніж на профнастилі, але з часом можуть бути пошкоджені через падаючого сміття, ходьбі при обслуговуванні або сильного граду. Металева плитка також може бути пом’ята до такої міри, що її потрібно замінити, якщо хтось йде по її середині, а не по верхньому і нижньому краях (де знаходяться рейки).

Профнастил програє металочерепиці в зовнішньому вигляді, проте набагато дешевший і практичніший. За рахунок більшої товщини листа термін експлуатації іноді відрізняється в 2 рази. Монтаж цільних листів також має свої особливості:

1. Мінімальна кількість вертикальних вимірів.
2. Підходить для дахів з будь-яким кутом ската.
3. Швидка установка бригадою, але для самостійного укладання розміри не підходять.
4. Потрібен додатковий захист від шуму.

 

Що потрібно враховувати при виборі?

 

Дах – не менш важливий елемент будинку, ніж фундамент і стіни. Адже він повинен витримувати несприятливі погодні умови, а також додаткові конструкції, такі як:

  • сонячні панелі і сонячні системи гарячого водопостачання;
  • супутникові антени;
  • системи вентиляції та кондиціонування повітря.

А також вагу людей, що йдуть по ній при установці і обслуговуванні таких систем. Крім того, він використовується для збору дощової води для вашого будинку й саду. У кожного варіанту покрівлі є свої переваги і недоліки, але підсумковий вибір залежить від ваших особистих естетичних уподобань і необхідних характеристик для комфортної експлуатації.


Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам:

Зкачайте повний прайс з цiнами на
19 апреля 2024 07:26






    Завжди найнижча цiна